Petitchef

Unt cu tarhon

Felul principal
1 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
Pentru un pachet de unt este nevoie de 3-4 lingurite de zeama de lamaie,

2 legaturi de tarhon tocat foarte fin,

eventual putina sare.

Preparare

  • Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne, frigarui, peste sau carne si peste rasol.
  • Untul se freaca spuma cu zeama de lamaie,se adauga apoi tarhonul si se continua amestecarea pana devine o pasta,eventual se poate folosi mixerul sau blenderul.
  • Se stie ca untul se poate pastra lejer in congelator intre 6 si 9 luni si de aceea in fiecare an imi fac unele provizii.

Poze

UNT CU TARHON, poza 1UNT CU TARHON, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Unt cu patrunjel
Unt cu patrunjel
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu avocado
Humus cu avocado
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Unt de dovleac
Unt de dovleac
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Cartofi noi cu tarhon
Cartofi noi cu tarhon
4 porții
35 min
Foarte ușor
1.5 / 5
Rețetă Salata de oua fierte cu tarhon si fenicul
Salata de oua fierte cu tarhon si fenicul
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Unt versus MargarinaUnt versus MargarinaTu stii ce fel de unt consumi?Tu stii ce fel de unt consumi?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: