Petitchef

Pasta fredda

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Nimic mai simplu decat asta. Se pune apa la fiert iar cand fierbe se adauga sarea.Se pune pasta la fiert si intre timp se prepara condimentul.Se spala si se taie rosiile in cuburi ,la fel si mozzarella iar busuiocul se taie marunt ,de preferat se rupe cu mana.
  • Se pun toate intr-un castron,se adauga maslinele ,uleiul si se potriveste de sare.
  • Cand pasta a fiert se scurge si se raceste sub jet de apa rece.Dupa ce s-a racit se scurge bine si se adauga in castron peste celelalte ingrediente ,se amesteca bine si se da pentru 30 min la frigider.
  • E foarte buna,lejera,racoroasa economica si se poate prepara si anticipat.


Poze

Pasta fredda
Pasta fredda - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/08/2012

Buuuuonoooo!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata de pepene in pepene
Salata de pepene in pepene
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează