Petitchef

Pasta fredda

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
-3-400 gr de pasta scurta de care doriti

-rosii


-o mana de masline negre sau verzi de care aveti

-frunze de busuioc,sare

si neaparat ulei de masline

Preparare

  • Nimic mai simplu decat asta. Se pune apa la fiert iar cand fierbe se adauga sarea.Se pune pasta la fiert si intre timp se prepara condimentul.Se spala si se taie rosiile in cuburi ,la fel si mozzarella iar busuiocul se taie marunt ,de preferat se rupe cu mana.
  • Se pun toate intr-un castron,se adauga maslinele ,uleiul si se potriveste de sare.
  • Cand pasta a fiert se scurge si se raceste sub jet de apa rece.Dupa ce s-a racit se scurge bine si se adauga in castron peste celelalte ingrediente ,se amesteca bine si se da pentru 30 min la frigider.
  • E foarte buna,lejera,racoroasa economica si se poate prepara si anticipat.

Poze

Pasta fredda, poza 1Pasta fredda, poza 2



Comentarii:

02/08/2012

Buuuuonoooo!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pasta al salmone cu sos fin de vin
Pasta al salmone cu sos fin de vin
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pasta sfoglia con carne ( placintele cu carne)
Pasta sfoglia con carne ( placintele cu carne)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de naut
Pasta de naut
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Hamburger italian
Hamburger italian
1 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: