Petitchef

Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate

Aperitiv
8 porții
15 min
Foarte ușor
Frigarui fara gatit si facute in versiune mini, perfecte pentru pentru aperitiv. Prosciutto crudo, bile mozzarella si rosii uscate pentru o combinatie proaspata si aromata.

Ingrediente

Numarul de porții: 8
16 bile de mozzarella

3 felii de prosciutto crudo

2-3 rosii uscate

ulei de masline

busuioc proaspat

Materiale

bete de frigarui mici

Preparare

  • Etapa 1 - Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
    Intr-un castron, puneti bilele de mozzarella, adaugati putin ulei de masline si busuiocul tocat. Amestecati bine.
  • Etapa 2 - Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
    Infigeti cate o bila de mozzarela pe batul de frigarui, adaugati o bucata de prosciutto crudo si o bucata de rosie uscata.
  • Etapa 3 - Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
    Repetati, terminand cu rosiile uscate. Gata!

Video

YouTube




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantanaBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: