Petitchef

Paste ardelenesti

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se strecoara slanina ,afumatura se taie feliute mici si se prajeste pana se rumeneste.
  • Se adauga pastele peste afumatura ,apoi cascavalul,branza si se amesteca inca un minut pe foc.
  • Se serveste presarata cu parmezan si stropita din belsug cu smantana.


Poze

Paste ardelenesti, poza 1
Paste ardelenesti, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste vicioase cu multa branza
Paste vicioase cu multa branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu pui si smantana
Paste cu pui si smantana
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu telemea si cascaval
Paste cu telemea si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Oul de Paste - Simbol al Invierii Oul de Paste - Simbol al Invierii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Ciocnitul oualor de Paste Ciocnitul oualor de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.