Petitchef

Paste ardelenesti

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se strecoara slanina ,afumatura se taie feliute mici si se prajeste pana se rumeneste.
  • Se adauga pastele peste afumatura ,apoi cascavalul,branza si se amesteca inca un minut pe foc.
  • Se serveste presarata cu parmezan si stropita din belsug cu smantana.


Poze

Paste ardelenesti
Paste ardelenesti - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Oul de Paste - Simbol al Invierii Oul de Paste - Simbol al Invierii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează