Petitchef

Paste ardelenesti

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pachet de paste fainoase de 500 g de care va plac.

200 g slanina afumata

100 g pastrama afumata

200 g cascaval ras

200 g telemea  rasa

1 Lg parmezan ras

smantana pentru servit

Preparare

  • Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se strecoara slanina ,afumatura se taie feliute mici si se prajeste pana se rumeneste.
  • Se adauga pastele peste afumatura ,apoi cascavalul,branza si se amesteca inca un minut pe foc.
  • Se serveste presarata cu parmezan si stropita din belsug cu smantana.

Poze

Paste ardelenesti, poza 1Paste ardelenesti, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de Paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu pui si smantana
Paste cu pui si smantana
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste vicioase cu multa branza
Paste vicioase cu multa branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu telemea si cascaval
Paste cu telemea si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de PasteOul de Paste - Simbol al InvieriiOul de Paste - Simbol al InvieriiFriptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: