Petitchef

Lasagna vegetala

Felul principal
2 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Inut cont de sfatul Inei si am tocat broccoli marunt, pana sa apuce sa se dezghete definitv. Apoi am taiat ardeii patratele si dovleceii feliute subtiri.
  • Intr-un vas topim 50 g unt si lasam 2 catei de usturoi sa-si lase aroma, apoi ii scoatem si adaugam ardeii, dovleceii.Adaugam sare, piper, oregano...amestecam,amestecam. Adaugam si broccoli...punem un capac si lasam putin sa se abureasca toate legumele
  • Pregatim sosul Bechamel: topim 50 g unt si adaugam 3 linguri faina amestecand continuu, sa nu faca cocoloase, stingem cu 100 ml lapte si amestecam.apoi adaugam smantana( 150 g) si spre sfarsit parmezan, cam 2-3 linguri pline si iar amestecam.vom observa ca incepe sa se ingroase si dam la o parte de pe foc ca e gata
  • Ungem o tava cu unt si asezam un rand foi lasagna, mie mi-au intrat 6 pe un rand ( 18 in total), apoi punem legumele, felii de cascaval, parmezan si sos Bechamel.
  • Apoi iar un rand de foi lasagna, legume, cascaval, parmezan, sos Bechamel.Ultimul rand sa fie de foi, peste care adaugam sos Bechamel, parmezan, cascaval...acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptorul preincalzit.
  • Lasam exact o ora, ca apoi se lipeste primul rand de foi, dar e suficient


Poze

Lasagna vegetala
Lasagna vegetala - poza 2
Lasagna vegetala - poza 3
Lasagna vegetala - poza 4
Lasagna vegetala - poza 5
Lasagna vegetala - poza 6
Lasagna vegetala - poza 7
Lasagna vegetala - poza 8
Lasagna vegetala - poza 9
Lasagna vegetala - poza 10
Lasagna vegetala - poza 11
Lasagna vegetala - poza 12
Lasagna vegetala - poza 13
Lasagna vegetala - poza 14
Lasagna vegetala - poza 15

Întrebări:




Comentarii:

11/06/2014

Sunt sigură că este excelentă! Eu am făcut pentru prima dată lasagna, dar cu penne rigate și carne tocată de vită. N-am încercat încă una vegetariană, dar n-are ce să fie rău...Mai ales că dovleceii sunt subcalorici și fiindcă sunt puțini fazi la gust se poate pune ardei iute și mărar pentru potențarea gustului.

(0) (0) Abuz
05/05/2013

As opta pentru schimbarea broccoliului(caruia nu-i place) cu vanata

(0) (0) Abuz
02/04/2013

Best

(0) (0) Abuz
30/11/2012

Perfect

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu dovlecei
Lasagna cu dovlecei
8 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se prepară foile de lasagna în casă?
Cum se prepară foile de lasagna în casă?
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumea

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează