Petitchef

Tagliateli carbonara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune pe foc o oala cu apa, un praf de sare si un strop de ulei. Intre timp se taie sunculita sub forma de taitei. Se bat ouale cu un praf de sare. Se adauga smantana. Si apoi busuiocul. Si la final cascavalul ras.
  • Cand apa a inceput sa fiarba se pun pastele la fiert si in acelasi timp se pune pe foc o tigaie antiaderenta cu 1 lingura de ulei de masline si se rumeneste sunculita. Sunculita trebuie sa se prajeasca in timpul in care pastele fierb pentru ca atunci cand le amestecam trebuie sa fie toate calde.
  • Cand sunculita sa rumenit se stinge focul, se adauga pastele bine scurse si se amesteca. Imediat se adauga si mixul de ou, smantana si cascaval si se amesteca.
  • Nu mai e nevoie de foc, oul se gateste de la caldura pastelor si a tigaii. Se lasa sa se odihneasca 2 min si apoi se servesc presarate cu parmezan din belsug.


Întrebări:




Comentarii:

31/01/2014

O reteta proasta

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta italiana cu foi filo
Tarta italiana cu foi filo
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează