Petitchef

Tagliateli carbonara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100-150 g sunca de praga

3 oua mici sau 2 mari

4 linguri smantana

4 linguri de cascaval/parmezan ras

1-2 lingurite de busuioc

150 g tagliateli

Preparare

  • Se pune pe foc o oala cu apa, un praf de sare si un strop de ulei. Intre timp se taie sunculita sub forma de taitei. Se bat ouale cu un praf de sare. Se adauga smantana. Si apoi busuiocul. Si la final cascavalul ras.
  • Cand apa a inceput sa fiarba se pun pastele la fiert si in acelasi timp se pune pe foc o tigaie antiaderenta cu 1 lingura de ulei de masline si se rumeneste sunculita. Sunculita trebuie sa se prajeasca in timpul in care pastele fierb pentru ca atunci cand le amestecam trebuie sa fie toate calde.
  • Cand sunculita sa rumenit se stinge focul, se adauga pastele bine scurse si se amesteca. Imediat se adauga si mixul de ou, smantana si cascaval si se amesteca.
  • Nu mai e nevoie de foc, oul se gateste de la caldura pastelor si a tigaii. Se lasa sa se odihneasca 2 min si apoi se servesc presarate cu parmezan din belsug.



Comentarii:

31/01/2014

O reteta proasta

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spaghete carbonara
Spaghete carbonara
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Paste carbonara
Paste carbonara
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fusilli carbonara
Fusilli carbonara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: