Petitchef

Piept de pui cu bacon si branza edam

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g piept de pui dezosat ,

250 g bacon felii ,

50 g branza Edam

2 oua , unt , sare , piper.

Preparare

  • Pieptul de pui se fileteaza si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Intr-o tava unsa putin cu unt se aseaza in rand de felii de bacon , un rand de felii de piept de pui , un rand de Edam ras si ou batut , un rand de bacon .
  • Se continua asezarea in straturi , ultimul strat fiind bacon.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , 45 minute la 180 grade.
  • Dupa 45 minute se scoate folia si se mai lasa 5 minute in cuptor pentru a prinde culoare baconul.

Poze

Piept de pui cu bacon si branza Edam, poza 1Piept de pui cu bacon si branza Edam, poza 2



Comentarii:

27/01/2015

DELICIOASA!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu crema de branza
Piept de pui umplut cu crema de branza
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piept de pui cu sos de smantana si branza cu mucegai
Piept de pui cu sos de smantana si branza cu mucegai
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: