Petitchef

Rulouri din piept de pui cu branza si bacon

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
piept de pui

cascaval sau branza

bacon felii

sare, piper

Preparare

  • Pieptul de pui se taie felii si se condimenteaza. Se intinde o felie de carne, se pune deasupra o bucata de branza, se ruleaza si pe urma se inveleste intr-o o felie de bacon.
  • Se asaza intr-o tava. Se pun la cuptor 30 de minute. Se servesc cu orez.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri din piept de pui
Rulouri din piept de pui
8 porții
25 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rulouri din piept pui cu rucola si scamorza
Rulouri din piept pui cu rucola si scamorza
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: