Petitchef

Rosii umplute cu doua creme/pomodorini alle due creme

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Incepem intii sa preparam cele doua creme. Impartim in mod egal brinza, pe care o punem in doua castronele. Intr-unul adaugam lingura cu ketchup si o lingura de brandy.
  • Curatam, spalam si uscam bine patrunjelul si busuiocul, rupem frunzulitele la ambele "verdeturi", nici nu stiu daca e corect sa spun asa le taiem marunt sau le bagam in robot, dar atentie, daca nu sint uscate bine, nu vom reusi sa le maruntim in robot.
  • In al doilea castronel adaugam patrunjelul si busuiocul si o lingura de brandy.
    In revista au uitat sa scrie ce trebuie facut cu restul ingredientelor, asa ca aici am inventat. maruntit prosciutto cu instrumentul din imagine
  • Si impartit in mod egal in cele doua castronele
    adaugat un pic de piper macinat si foarte putina sare, pentru ca prosciutto are destula, amestecat incetisor cu furculita, pina cind obtinut cremele din imagine, pe care dat la rece in frigider, ca sa se intareasca brinzica.
  • Trecem la curatatul rosiilor . Spalam rosiile, le taiem capacelul de deasupra, iar cu cutitul taiem usurel imprejurul miezului de rosie, dupa care cu o lingurita extragem miezul si semintele,asezam toate rosiile pe hirtie absorbanta, cu partea fara capacel in jos, pentru a se scurge bine apa din ele. Le lasam asa, cam 20-30 minute. Asta e cea mai migaloasa operatiune. Scoatem cremele de la frigider si incepem sa umplem rosiile,folosit de pistolul pentru prajituri.
  • Rosiile cu ketchup au disparut destul de repede, iar Isabella a spus sa nu cumva sa mincam din ele pentru ca sint ale ei deci pentru copiii mofturosi ca motata mea, sint ideale. Le bagam din nou in frigider si le scoatem in momentul servirii. Inca o poza privita in ochi si gata, va las sa respirati pina la urmatoarea reteta.

Poze

Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 1
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 2
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 3
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 4
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 5
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 6
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 7
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 8
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 9
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 10
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 11
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 12
Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 13

Întrebări:




Comentarii:

17/08/2012

Se spune .. salivez nu ca iti curg balele. Super faina reteta o sa fac si eu ...mersiiii

(0) (0) Abuz
16/09/2011

Miami, deja imi curg balele

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu carne
Rosii umplute cu carne
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu vinete
Rosii umplute cu vinete
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute cu carne de carnati
Rosii umplute cu carne de carnati
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.