Petitchef

Rosii umplute cu doua creme/pomodorini alle due creme

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
20 rosii micute

- 250 g brinza tip philadelphia

- 150 g prosciutto cotto/sunca presata

- o legatura de patrunjel

- o legatura de busuioc

- 2 linguri de brandy

- o lingura de ketchup

- piper

- sare

Preparare

  • Incepem intii sa preparam cele doua creme. Impartim in mod egal brinza, pe care o punem in doua castronele. Intr-unul adaugam lingura cu ketchup si o lingura de brandy.
  • Curatam, spalam si uscam bine patrunjelul si busuiocul, rupem frunzulitele la ambele "verdeturi", nici nu stiu daca e corect sa spun asa le taiem marunt sau le bagam in robot, dar atentie, daca nu sint uscate bine, nu vom reusi sa le maruntim in robot.
  • In al doilea castronel adaugam patrunjelul si busuiocul si o lingura de brandy.
    In revista au uitat sa scrie ce trebuie facut cu restul ingredientelor, asa ca aici am inventat. maruntit prosciutto cu instrumentul din imagine
  • Si impartit in mod egal in cele doua castronele
    adaugat un pic de piper macinat si foarte putina sare, pentru ca prosciutto are destula, amestecat incetisor cu furculita, pina cind obtinut cremele din imagine, pe care dat la rece in frigider, ca sa se intareasca brinzica.
  • Trecem la curatatul rosiilor . Spalam rosiile, le taiem capacelul de deasupra, iar cu cutitul taiem usurel imprejurul miezului de rosie, dupa care cu o lingurita extragem miezul si semintele,asezam toate rosiile pe hirtie absorbanta, cu partea fara capacel in jos, pentru a se scurge bine apa din ele. Le lasam asa, cam 20-30 minute. Asta e cea mai migaloasa operatiune. Scoatem cremele de la frigider si incepem sa umplem rosiile,folosit de pistolul pentru prajituri.
  • Rosiile cu ketchup au disparut destul de repede, iar Isabella a spus sa nu cumva sa mincam din ele pentru ca sint ale ei deci pentru copiii mofturosi ca motata mea, sint ideale. Le bagam din nou in frigider si le scoatem in momentul servirii. Inca o poza privita in ochi si gata, va las sa respirati pina la urmatoarea reteta.

Poze

Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 1Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 2Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 3Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 4Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 5Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 6Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 7Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 8Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 9Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 10Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 11Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 12Rosii umplute cu doua creme/Pomodorini alle due creme, poza 13


Comentarii:

17/08/2012

Se spune .. salivez nu ca iti curg balele. Super faina reteta o sa fac si eu ...mersiiii

(0) (0) Abuz
16/09/2011

Miami, deja imi curg balele

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu vinete
Rosii umplute cu vinete
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rosii umplute cu carne
Rosii umplute cu carne
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu salata de icre afumata
Rosii umplute cu salata de icre "afumata"
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: