Petitchef

Rulada de vita cu ciuperci

Felul principal
4 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Garnitura:

Sos de ciuperci cu smantana:

Preparare

  • Se toaca ceapa, ardeiul, ciupercile si se amesteca cu branza telemea rasa, patrunjelul verde tocat, oul, pesmetul si condimentele. Se presara sare si piper pe feliile de vita, se repartizeaza umplutura si se ruleaza.
  • Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se presara rozmarin uscat deasupra. Se adauga in tava o ceasca de apa si se baga la cuptor. Din cand in cand se scoate tava si se stropesc bucatile de rulada cu zeama din tava.
  • Pentru garnitura, fiert morcovul taiat rondele. Dupa ce stins focul adaugat mazarea congelata. lasat 3 minute dupa care pus la scurs. adaugat si porumbul. calit apoi in putin ulei de masline si condimentat.
  • Pentru sos, calit ciupercile taiate feliute in putin ulei de masline, apoi mixat impreuna cu smantana si cubul Knorr. La umplutura ramasa mai adaugat un ou, pus-o intr-o forma si dat la cuptor.


Poze

Rulada de vita cu ciuperci
Rulada de vita cu ciuperci - poza 2
Rulada de vita cu ciuperci - poza 3
Rulada de vita cu ciuperci - poza 4
Rulada de vita cu ciuperci - poza 5
Rulada de vita cu ciuperci - poza 6
Rulada de vita cu ciuperci - poza 7
Rulada de vita cu ciuperci - poza 8
Rulada de vita cu ciuperci - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează