Aus feliile de sunca una langa alta, suprapunadu-le putin ( daca felia de sunca este mare, e suficienta una), pus deasupra o felie de sunca afumata, iar peste ea, o lingura de cascaval ras.
Rulat, prins cu doua scobitori, apoi trecut prin faina, ou batut si pesmet. prajit rapid in uleiul bine incins. Nu necesita un timp lung de prajire, doar cat sa se rumeneasca putin pesmetul si oul de deasupra si cascavalul sa se topeascaputin, cat sa nu curga din rulou. Eu scot scobitorile atunci cand intorc ruloul, deoarece nu se mai desfac.
Sunt o adaptare a celebrului cordon bleu, dar in varianta fara carne. Uneori fac aceiasi varianta, dar fara pesmet, trecand rulourile prin faina, apoi printr-un amestec de ou cu faina, sare , piper, putin mustar si lapte sau smantana. Sunt bune in ambele variante.
Comentarii:
F. bune
Buneee !!!
Extraaaa
The best of the best
Cred ca sunt ff bune si raapide cu siguranta am sa le fac la sfarsitul acesta de saptamana..