Petitchef

Rulouri de carne cu cascaval

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se bat bine feliile de carne .In cazul in care nu sunt gata condimentate ca si ale mele , care sunt cumparate asa condimentate cu boia , sare, piper..., atunci trebuie sa le condimentati cu sare si piper dupa gust.
  • Se pune pe fiecare file de carne cate o felie de cascaval apoi se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.
  • Se bat ouale impreuna cu sarea si faina pana devine o pasta grosuta si omogena.Se dau rulourile prin ou apoi prin pesmet si se pun la prajit in ulei abundent. Se invart in ulei pana se rumenensc.


Poze

Rulouri de carne cu cascaval, poza 1
Rulouri de carne cu cascaval, poza 2
Rulouri de carne cu cascaval, poza 3
Rulouri de carne cu cascaval, poza 4
Rulouri de carne cu cascaval, poza 5
Rulouri de carne cu cascaval, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

FLORICA, 17/02/2020

ARATA FOARTE BUNE A FI , LE VOI FACE SI EU . MULTUMESC PENTRU RETETA !

(0) (0) Abuz
23/12/2012

FFFF BUN!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de carne cu praz
Rulouri de carne cu praz
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume
Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri cu carne de curcan si cascaval
Rulouri cu carne de curcan si cascaval
6 porții
55 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.