Petitchef

Rulouri de carne cu cascaval

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se bat bine feliile de carne .In cazul in care nu sunt gata condimentate ca si ale mele , care sunt cumparate asa condimentate cu boia , sare, piper..., atunci trebuie sa le condimentati cu sare si piper dupa gust.
  • Se pune pe fiecare file de carne cate o felie de cascaval apoi se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.
  • Se bat ouale impreuna cu sarea si faina pana devine o pasta grosuta si omogena.Se dau rulourile prin ou apoi prin pesmet si se pun la prajit in ulei abundent. Se invart in ulei pana se rumenensc.


Poze

Rulouri de carne cu cascaval
Rulouri de carne cu cascaval - poza 2
Rulouri de carne cu cascaval - poza 3
Rulouri de carne cu cascaval - poza 4
Rulouri de carne cu cascaval - poza 5
Rulouri de carne cu cascaval - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

FLORICA, 17/02/2020

ARATA FOARTE BUNE A FI , LE VOI FACE SI EU . MULTUMESC PENTRU RETETA !

(0) (0) Abuz
23/12/2012

FFFF BUN!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel si somon afumat
Rulouri de dovlecel si somon afumat
16 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează