Petitchef

Rulouri din dovlecei cu sunca si cascaval

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 dovlecel

50 g sunca


boia

piper

grisine

sos de usturoi cu iaurt sau maioneza

Preparare

  • Se curata dovlecelul de coaja, se taie felii foarte subtiri pe lung, se sareaza putin si se pune la scurs pe un prosop de bucatarie circa 20 minute. Se scurg, se sterg de apa si se aseaza pe fiecare cate o felie subtire de cascaval si una de sunca.
  • Se pipereaza, se pune putina boia si daca e cazul putina sare. Peste ele se aseaza o bucata mai mica de grisina si se ruleaza fixand-o cu scobitori.
  • Se prajeste in ulei incins si apoi se pun la scurs pe servetele. Sosul se face din usturoi pisat amestecat cu putina boia si cateva linguri de iaurt sau maioneza. Rulourile se servesc cu sosul de usturoi.

Întrebări:




Comentarii:

nina46
nina46, 26/10/2011

Cred ca pot fi coapte si la cuptor !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din sunca umplute
Rulouri din sunca umplute
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri din dovlecei cu crema de branza
Rulouri din dovlecei cu crema de branza
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.