Petitchef

SPEKULATIUS

Felul principal
2 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Zaharul, zaharul vaniliat, aroma de migdale si migdalele se mixeaza bine cu ouale.Faina se amesteca cu praful de copt, plicul de mirodenii pt.
  • Spekulatius si impreuna cu untul rece taiat bucatele se framinta/malaxeaza un aluat compact.Acesta se impacheteaza in folie de nailon alimentara si se lasa peste noapte la friginder.
  • A doua zi se scot portii din el si se intind pe masa de lucru foarte subtiri, ca.2-3mm.Se pudreaza cu faina si cu rola de Spekulatius sau cu alte forme se decupeaza din el motivele dorite care se aseaza pe tava captusita cu hirtie de copt si se coc la 200°C ca 10 min.


Poze

SPEKULATIUS
SPEKULATIUS - poza 2
SPEKULATIUS - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/11/2012

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fursec urias
Fursec urias
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
Pesto de leurdă, parfumat și super gustos!
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează