Petitchef

Pricomigdale

Aperitiv
2 porții
30 min
45 min
Foarte ușor
946 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Nucile pisate se amesteca cu zaharul, se adauga albusurile nebatute si se incalzeste compozitia pe foc mic. Oala se pune pe ochiul mic de la aragaz si se da focul mic.
  • Se adauga zaharul vanilat,esenta de migdale si faina amestecandu-se continuu. In 2-3 minute este gata.
    Se ia de pe foc.
  • Se pune hartie de copt in tava de la aragaz. Apoi se ia din compozitie cu lingurita,punandu-se gramajoare in tava, la distanta de 1-2 cm una de alta.Se presara cu zahar pudra.
  • Se da tava la cuptorul incins dinainte si se coc la foc mic-mijlociu cca 30-45 minute.
    Pricomigdalele sunt gata atunci cand se intaresc si capata culoare bej.
  • Pentru a deslipi pricomigdalele ,care se intaresc foarte repede se uda hartia de copt.
    Si asta a fost tot.Foarte usor de facut , dar in schimb extrem de gustoase. Ce mai, acum cand o sa imi mai ramana albusuri stiu ce sa fac cu ele.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 946Kcal
  • Carbo: 118g
  • Grăsimi: 43.3g
  • Grăsimi sat.: 3.9g
  • Proteine: 17.3g
  • Fibre: 4.2g
  • Zahăr: 105.3g
  • ProPoints: 26
  • SmartPoints: 41
Informații nutriționale pentru 1 porție (244g)

Rețete inrudite

YouTube

Raffaello de casă


Poze

Pricomigdale
Pricomigdale - poza 2
Pricomigdale - poza 3
Pricomigdale - poza 4
Pricomigdale - poza 5
Pricomigdale - poza 6
Pricomigdale - poza 7

Întrebări:




Comentarii (26):

21/02/2017

Eu am facut reteta asta asemanatoare doar ca fara faina si in mod normal se lasa 10 minute in cuptor si 10 cu usa cuptorului deschisa.Acuma cuptoarele au anumite diferente intre ele.30 de minute e prea mult,

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/12/2016

Foarte rau.
Nu lăsati 30 de minute, le-am lasat zece minute si s-au ars.
MINCINOSILOR.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/11/2013

Buuuuune rau, mai ales pt. Craciun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/03/2014

:))))

(0) (0) Abuz
21/02/2014

Stiu ca sunt f bune deoarece sunt printre preferatele mele. Eu m-am specializat in bezele si tort de bezea cu crema Jofree. Voi incerca reteta si va voi spune cum a iesit.

(0) (0) Abuz
08/02/2014

F bune

(0) (0) Abuz
21/01/2014

Minunate

(0) (0) Abuz
16/01/2014

Sunt foarte foarte bune.

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Acum incerc sa le fac dar banuesc ,si mai mult ca sigur sunt bune

(0) (0) Abuz
23/12/2013

Super ok

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bilute energizante cu caise
Bilute energizante cu caise
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează