Petitchef

Pasta de martipan

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
450 g migdale macinate

460 g zahar pudra

1 lingura suc de lamaie

1/2 lingurita esenta de migdale

2 albusuri de oua

Preparare

  • Migdalele macinate se amesteca cu zaharul pudra,apoi se face o adancitura in mijloc si se adauga sucul de lamaie,esenta de migdale si atata albus de ou cat este necesar pentru a obtine o compozitie omogena.
  • Se da forma unui baton sau rotund se presara cu zahar pudra si se inveleste cu folie de plastic.
  • Se tine la frigider pana cand se foloseste la umpluturii sau decoratii.



Comentarii:

23/01/2015

Buna

(0) (0) Abuz
05/10/2013

Comentariul tău:simplu

(0) (0) Abuz
22/10/2012

Ar fi de dori tmai multe foto cu pregatirea pe etape!!!

(0) (0) Abuz
05/07/2011

Frumos

(0) (0) Abuz
doina.s, 26/01/2011

Trebuie sa incerc si eu, cand citesti e simplu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Praliné (pasta de praline)
Praliné (pasta de praline)
5 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu rubarba
Tarta cu rubarba
10 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Mantecados
Mantecados
6 porții
1h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasta de masline
Pasta de masline
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pasta de branza
Pasta de branza
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pasta de branza (vegana)
Pasta de branza (vegana)
3 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: