Petitchef

Spring rolls

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru aluat, punem intr-un castron 150 g de faina, un praf de sare, un ou, 150 ml apa, o lingurita de ulei si framantam un aluat elastic.
  • Il intindem pana obtinem o foaie subtire, pe care o taiem dreptunghiuri.Legumele trebuie sa fie pregatite din timp,sosurile si condimentele la fel.
  • Adaugam legumele. Prajim totul circa 20 de minute, apoi adaugam sosul de soia si sosul hoisin, condimentam si incorporam patrunjelul. Luam de pe foc umplutura, o lasam la racit.
  • Si o impartim pe dreptunghiurile de aluat, pe care le rasucim cu ajutorul galbenusului.
  • Prajim in ulei abundent pana se rumenesc,si le mancam cu piele de pui crocanta, cu supa ar fi bine-venita si o salata pe langa (de rosii, verde etc.).

Poze

SPRING ROLLS, poza 1
SPRING ROLLS, poza 2
SPRING ROLLS, poza 3
SPRING ROLLS, poza 4
SPRING ROLLS, poza 5
SPRING ROLLS, poza 6
SPRING ROLLS, poza 7
SPRING ROLLS, poza 8
SPRING ROLLS, poza 9
SPRING ROLLS, poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu legume
Orez cu legume
2 porții
35 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Pachetele de primavara - spring rolls
Pachetele de primavara - spring rolls
8 porții
1h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.