Petitchef

Pachetele de primavara

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pachet foi de orez

ulei


umplutura:

1 varza alba mica taiata fideluta

1 ceapa mare taiata solzisori

3 morcovi mari taiati julienne sau dati pe razatoare

1 ardei rosu taiat julienne

1 lingura sos hoisin

3-5 linguri sos soia

sare ,daca mai este nevoie,piper


dipping sauce:(optional)

4 linguri zahar brun

1/4 ceasca otet de orez

2 linguri de apa

2 ardei iuti rosii curatati de seminte

Preparare

  • Legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza.in privinta umpluturii sunt multe variante,eu am ales varianta doar cu legumele acestea.umplutura poate fi si cu altfel de legume si cu carne si legume.
  • Se ia foaia din pachet si se pune cam jumatate de minut,in apa rece dupa care se scoate si se pune pe un servet umed,un minut.
  • Punem o lingura de umplutura,se-mpaturesc ca sarmalele.Se prajesc pachetelele in mult ulei, 3 cesti de ulei, incins,fara sa fumege,doamne fereste,(deep fry)se aseaza pe platou si se servesc.daca servirea nu e imediata se acopera cu folie de aluminiu si se reincalzasc la microunde.
  • Ptr.dippimg sauce(sosul in care se poate inmuia pachetelul inainte de a-l manca) din zahar,otet si 2 linguri apa,facem un amestec ce-l punem la fiert la foc incet pana se topeste zaharul , dupa care il lasam la foc mai incet,pana se leaga siropul.la sfarsit punem ardeiul iute si inchidem focul.

Poze

Pachetele de primavara, poza 1Pachetele de primavara, poza 2Pachetele de primavara, poza 3Pachetele de primavara, poza 4Pachetele de primavara, poza 5Pachetele de primavara, poza 6Pachetele de primavara, poza 7Pachetele de primavara, poza 8Pachetele de primavara, poza 9Pachetele de primavara, poza 10


Comentarii:

03/02/2014

Am sa fac si eu dar eu am alta reteta taiem legumele julion ,morcovi ,ceapa ,vinete,ardei,dovlecei,apoi le inpaturim in foaia de orez ca pe sarmale le punem intro tava le ungem cu ulei de masline si le bagam la cuptor sa fie incins la 180de grade dupa 20 de minute la întoarcem apoi le servim pe pat de legume si cu un sos dulce acrisor peste

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pachetele de primavara
Pachetele de primavara
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pachetele de primavara
Pachetele de primavara
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pachețele de primăvară cu legume
Pachețele de primăvară cu legume
4 porții
1h15m
Dificil
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp!Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: