Petitchef

Suberec cu carne

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Acum procedeul este acelasi.Luam cate o bila mica de aluat,o intindem in foaie subtire,o taiem cu un capac pt a fi perfect rotunda si punem compozitie(aprox o lingura,nu prea multa sa nu se rupa foaia).O intindem pe jumatate,iar cealalta jumatate o tragem peste.Apasamm marginile cu degetul sau cu furculita.
  • Le prajim in ulei incins,le lasam sa se scurga pe un servet,apoi le tinem acoperite pana la servire pt a se inmnuia si a nu se intari.Merg de minune alaturi de un pahar cu iaurt.Sper ca convins sa le incercati!

Rețete inrudite

YouTube

Soufle cu somon


Poze

Suberec cu carne
Suberec cu carne - poza 2
Suberec cu carne - poza 3
Suberec cu carne - poza 4
Suberec cu carne - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

16/01/2014

Cu carne de porc nu poate iesi decat o porcarie. Specialitate turceasca facuta cu carne de porc n-am mai auzit! Cam neobrazata atitudinea ta!

(0) (0) Abuz
12/05/2012

Nu conteaza aspectul,conteaza sa fie gustoase.

(0) (0) Abuz
19/11/2011

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează