Suberec cu carne

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Acum procedeul este acelasi.Luam cate o bila mica de aluat,o intindem in foaie subtire,o taiem cu un capac pt a fi perfect rotunda si punem compozitie(aprox o lingura,nu prea multa sa nu se rupa foaia).O intindem pe jumatate,iar cealalta jumatate o tragem peste.Apasamm marginile cu degetul sau cu furculita.
  • Le prajim in ulei incins,le lasam sa se scurga pe un servet,apoi le tinem acoperite pana la servire pt a se inmnuia si a nu se intari.Merg de minune alaturi de un pahar cu iaurt.Sper ca convins sa le incercati!

Punctează această reţetă

TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cu carne de porc nu poate iesi decat o porcarie. Specialitate turceasca facuta cu carne de porc n-am mai auzit! Cam neobrazata atitudinea ta!

abuz

anonymous

Nu conteaza aspectul,conteaza sa fie gustoase.

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz