Petitchef

Parjoale cu crusta de susan sau mac

Felul principal
5 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Ceapa se taie marunt, usturoiul se curata de coaja si se piseaza,iar cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se pun toate peste carne, se adauga sarea, piperul, cimbru, ouale, boia dulce si se amesteca bine.
  • Cu mainile umede formam bile din compozitia formata, le tavalim prin susan sau prin mac si le prajim in ulei incins .
  • Cand sunt gata, le scoatem pe servetele de hartie pentru a-si lasa surplusul de ulei. Sunt bune atat calde cat si reci.


Poze

Parjoale cu crusta de susan sau mac, poza 1
Parjoale cu crusta de susan sau mac, poza 2
Parjoale cu crusta de susan sau mac, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Parjoale din legume
Parjoale din legume
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sticksuri cu feta si susan
Sticksuri cu feta si susan
6 porții
28 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
2 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Deserturi cu... Papaverum Somniferum (Mac) Deserturi cu... Papaverum Somniferum (Mac)

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.