Petitchef

Drob de pasare

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg de ficat de pasare

500 g de pipote si inima de pui

200 g de carne tocata de pui

doua legaturi de ceapa

1 de marar

sare si piper dupa gust

3 oua crude si 2 oua fierte

Preparare

  • Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.
  • Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.
  • A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.

Întrebări:




Comentarii:

29/04/2013

AM FACUT ACEASTA RETETA SI ANUL TRECUT.ESTE FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Blini cu somon si avocado
Blini cu somon si avocado
16 porții
22 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei