Petitchef

Drob de pasare

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg de ficat de pasare

500 g de pipote si inima de pui

200 g de carne tocata de pui

doua legaturi de ceapa

1 de marar

sare si piper dupa gust

3 oua crude si 2 oua fierte

Preparare

  • Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.
  • Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.
  • A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.



Comentarii:

29/04/2013

AM FACUT ACEASTA RETETA SI ANUL TRECUT.ESTE FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Drob de miel si ficat de pui
Drob de miel si ficat de pui
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete de DrobRetete de Drob

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: