Petitchef

Drob de pasare

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.
  • Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.
  • A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.


Întrebări:




Comentarii:

29/04/2013

AM FACUT ACEASTA RETETA SI ANUL TRECUT.ESTE FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete de Drob Retete de Drob Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.