Petitchef

Placintele cu carne de iepure

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 170ºC. Carnea se caleste in unt topit si ulei. Se scoate si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se caleste ceapa tocata 10 minute. Se adauga baconul taiat fasii si se lasa pana devine crocant.Se pune faina si se amesteca.
  • Se adauga inapoi carnea in tigaie impreuna cu ienuparul, cimbrul si coaja de portocala. Se sareaza, se toarna supa de pui fierbinte, se acopera si se da la cuptor sa fiarba 1¾ ore.
  • Se adauga apoi castanele si se mai lasa la cuptor descoperit 15 minute. Din aluatul de patiserie se decupeaza cercuri cu diametrul de 10 cm. Compozitia de carne se pune in boluri termorezistente individuale care se acopera cu un cerc de aluat. Se unge aluatul cu ou batut si se dau bolurile la cuptor pana acesta este auriu.
  • Placinta cu carne de caprioaraBibilica cu varza rosieVitel cu portocale si cartof dulceCoq au Vin rapidSupa de dovleac cu unt de castaneCannelloni cu vita si mielMini-carnaciori in aluatMancare de iepure cu sosPlacinta cu ciuperci si vitelTarta cu mozzarella, praz si nuciMancare de telinaPui cu vineteRata cu ananasPlacinta cu carne si gutuiPate de casa.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Iepure cu mustar la cuptor
Iepure cu mustar la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Placintele cu carne
Placintele cu carne
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura de iepure cu cimbru si migdale
Friptura de iepure cu cimbru si migdale
5 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.