Daca nu aveti ardei copti procedati asa : coacem ardeii , dupa care se presara sare mare si se lasa acoperiti cu un capac aproximativ 10 minute apoi ii curatam de pielita.
Daca ii avem la congelator, ii scoatem cu cateva ore inainte sa se dezghete sau folositi programul pentru dezghetare de la microunde.
Taiem ceapa marunt si o calim in 2-3 linguri de ulei, dupa care adaugam si bulionul pe care l-a dizolvat cu apa, mai lasam 2-3 minute dupa care adaugam si faina , completam cu apasi lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul, apoi si adaugam si ardeii pe care i-am taiat feliute de 2-3 cm si usturoiul intreg, si mai lasam 10 minute pe foc, dupa care potrivim gustul cu sare, piper si boia dulce. Asezonam cu patrunjel verde tocat fin.
Comentarii:
Doamne, asa se scrie.... legat, nu ai facut gramatica? Varza!!!