Petitchef

Tocanita de ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ciuperci,

100 g ceapa,

3-4 legaturi de ceapa verde,

3-4 linguri ulei,

1 lingura bulion,

o legatura marar,

o legatura patrunjel,

sare,

piper.

Preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba cat si partea verde.
  • Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt. Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde.
  • Dupa alte 3 minute adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute.
  • La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimetam cu sare si piper. Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de cartofi cu mazare si ciuperci de post
Tocanita de cartofi cu mazare si ciuperci de post
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.