Tocanita de ciuperci

Ingrediente
4
Cost estimat: 4.02Euros€ (1€/porție)
Rețete inrudite
-
Tocăniță gustoasă de somon
-
Risotto super cremos cu ciuperci
-
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba cat si partea verde.
- Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt. Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde.
- Dupa alte 3 minute adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute.
- La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimetam cu sare si piper. Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 176Kcal
- Carbo: 5.3g
- Grăsimi: 14.2g
- Grăsimi sat.: 1.7g
- Proteine: 4.9g
- Fibre: 3.8g
- Zahăr: 4g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (205g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!