Petitchef

Tocanita de ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ciuperci,

100 g ceapa,

3-4 legaturi de ceapa verde,

3-4 linguri ulei,

1 lingura bulion,

o legatura marar,

o legatura patrunjel,

sare,

piper.

Preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba cat si partea verde.
  • Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt. Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde.
  • Dupa alte 3 minute adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute.
  • La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimetam cu sare si piper. Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de ciuperci de post
Tocanita de ciuperci de post
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna
Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tocanita de cartofi cu mazare si ciuperci de post
Tocanita de cartofi cu mazare si ciuperci de post
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la aburMancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: