- Home
- Rețete
- Retete cu ciuperci
- Retete de mancaruri cu patrunjel
- Ciuperci la cuptor
Ciuperci la cuptor
Preparare
-
Ciupercile se curata, se inlatura piciorusele si se spala in multe ape.
-
Palariile ciupercilor se pun la scurs si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
-
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt, se amesteca cu usturoiul pisat, ulei si patrunjel verde tocat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper.
-
Cu aceasta compozitie se vor umple palariile ciupercilor.
-
Se dau la cuptor pentru 20-25 minute.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Informații nutriționale pentru 1 porție (243g)
Calorii: 180Kcal
- Carbo: 1.3g
- Grăsimi: 15.2g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 7.3g
- Fibre: 4.3g
- Zahăr: 0.8g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 5
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Simplu si bun daaar... chiar o capatina de usturoi la 9 ciuperci? Nu-i cam mult? Un catel, doi, trei nu ar fi deajuns?
Sunt foarte bune dar, eu le spal o singura data si pun in compozitie si brinza( cascaval ras)
Foarte bune. Eu pun si cascaval ras in compozitie
Chiar am gatit aceasta reteta, este senzationala! A propos, de ce sa le speli in mai multe ape?? Una n-ajunge (dor daca sunt murdare)
Usor de preparat si gustos!
Delicioase !!!