Intr-o cratita incingem 2-3 linguri de ulei si prajim bucatile de carne pana isi schimba culoarea.
Apoi se adauga kaizerul, lasam la prajit cateva minute. Apoi se adauga ceapa si usturoiul se adauga si ardeii si calim cateva minute compozitia dupa care se adauga vinul lasam 2-3 minute apoi adaugam apa cat sa acopere tot.
A fiert totul sub capac aproximatic 10-15 minute nu a lasat mai mult ca nu-mi place sa se inmoaie foarte tare ardeii sa fie fierti dar nu flescaiti kapia fierbe destul de repede, si asa mi s-a parut cam am fiert cam mult.
Va sfatuiesc sa folositi carnea dezosata, se face mult mai repede si la orice mancare de pui puneti intotdeauna afumatura da un gust excelent mancarii.
Comentarii:
Cei 200 de ml de vin cand se pun ca in reteta nu scrie?
Am impresia ca trebuie doar baut rescrie retata sau scoate vinul
Locuiesc in Scotia de mai bine de 9 ani si imi e rusine sa aud romanii ca nu mai stiu sa scrie si sa vorbeasca romaneste "bacon"