Petitchef

Tocanita de pui cu ardei si bacon

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
151 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.31 (1.08€/porție)

Preparare

  • Intr-o cratita incingem 2-3 linguri de ulei si prajim bucatile de carne pana isi schimba culoarea.
  • Apoi se adauga kaizerul, lasam la prajit cateva minute. Apoi se adauga ceapa si usturoiul se adauga si ardeii si calim cateva minute compozitia
    dupa care se adauga vinul lasam 2-3 minute apoi adaugam apa cat sa acopere tot.
  • A fiert totul sub capac aproximatic 10-15 minute nu a lasat mai mult ca nu-mi place sa se inmoaie foarte tare ardeii sa fie fierti dar nu flescaiti kapia fierbe destul de repede, si asa mi s-a parut cam am fiert cam mult.
  • Va sfatuiesc sa folositi carnea dezosata, se face mult mai repede si la orice mancare de pui puneti intotdeauna afumatura da un gust excelent mancarii.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (206g)
Calorii: 151Kcal
  • Carbo: 10.6g
  • Grăsimi: 5g
  • Grăsimi sat.: 0.8g
  • Proteine: 6g
  • Fibre: 4.1g
  • Zahăr: 6.3g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 5

Poze

Tocanita de pui cu ardei si bacon
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 2
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 3
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 4
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

16/01/2017

Cei 200 de ml de vin cand se pun ca in reteta nu scrie?
Am impresia ca trebuie doar baut rescrie retata sau scoate vinul

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
cristina catalina, 10/06/2023

Unde este poiol in reteta?

(0) (1) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 27/05/2021

Pffffff.....!!! Nu, nu e ok deloc! Nu inteleg ce tocana e asta doar cu carne si ardei, n-are niciun Dumnezeu! Fac si eu o mancare scazuta cu pui, ceapa, ardei gras, usturoi si ciuperci dar nu-i spun tocana, e doar o mancarica inabusita. Tocana e o mancare scazuta cu multa ceapa, legume(cartofi, morcovi, ciuperci, ardei) si rosii/bulion, boia si condimente. Si de ce trebuie neaparat ca la mancarurile cu carne de pui sa punem si afumatura? Adica daca fac un ostropel sau o mancare de fasole verde sau mazare cu pui, trebuie sa pun neaparat si afumatura? Ma lasi?

(0) (1) Abuz
15/03/2016

Locuiesc in Scotia de mai bine de 9 ani si imi e rusine sa aud romanii ca nu mai stiu sa scrie si sa vorbeasca romaneste "bacon"

(1) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Omletă cu ardei și dovlecel
Omletă cu ardei și dovlecel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează