Petitchef

Tocanita de ghebe cu ardei copti

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Ardei copti

O jumatate de gaina afumata

Sos de rosii


Preparare

  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Se aseaza gaina afumata in Vas, se adauga sare, condimente naturale si apa. Se introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore. In timpul in care Vasul este la cuptor se pregatesc si celelalte ingrediente.
  • Ghebele se fierb circa 15 minute in apa. Se pun in strecuratoare, la scurs. Ceapa care in prealabil a fost taiata in bucati destul de mari se caleste in putin ulei si apa.
  • Usturoiul se taie cu cutitul. Ardeiul copt se rupe cu mana fasii. Se scoate Vasul Roman de la cuptor. Gaina se transeaza in bucati si se adauga si restul de ingrediente, mai putin usturoiul.
  • Se introduce Vasul Roman la cuptor , fara capac, 1,5 ore. Dupa 1 ora se adauga si usturoiul. Dupa un total de 3 ore.

Poze

Tocanita de ghebe cu ardei copti, poza 1
Tocanita de ghebe cu ardei copti, poza 2
Tocanita de ghebe cu ardei copti, poza 3
Tocanita de ghebe cu ardei copti, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de ardei copti
Tocanita de ardei copti
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tocanita de ardei copti - de post
Tocanita de ardei copti - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tocanita de ardei copti
Tocanita de ardei copti
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.