Petitchef

Pui la cuptorul electric, cu orez facut cu ardei

Felul principal
12 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 12
3,200 kg pulpe superioare de pui

amestec de condimente pentru friptura de pui de la - Kotanyi

1 kg orez Riso Scotti

4 ardei capia

Secretul gustului cu 10 legume

Preparare

  • Pentru pulpe folosit un cuptor electric bulgaresc foarte bun care ma scoate intotdeauna din situatii in care de facut cantitati asa de mari. pus pulpele intr-un lighean mare si amestecat cu condimentele, usturoiul taiat feliute, apoi pus in tava cuptorului si pus ulei peste ele.
  • Bagat la cuptor. Cand sunt gata sunt rumenite foarte frumos.
  • In timp ce se faceau pulpele preparat orezul. taiat ardeii capia in patratele mici, iar orezul spalat in mai multe ape (nu este nevoie de ales pentru ca este foarte curat). Pus orezul la prajit pana ce bobul a devenit sticlos, apoi pus ardeiul si prajit si pe el putin.
  • Dupa ce pus 3 parti si ceva (nu prea mult) de apa, 4 lingurite de secretul gustului si sare bagat la cuptor. Ardeiul va da un gust deosebit orezului.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor cu orez
Pui la cuptor cu orez
4 porții
1h50m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu pasta de susan si taitei de orez
Pui cu pasta de susan si taitei de orez
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.