Petitchef

Varza a la cluj

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 kg varza


1 kg costita porc afumataorez 0.5 kg

2-3 linguri ulei

0.5 kg rosii

0.5 kg ceapa

1 sticla bulioncimbru,

marar,sare,piper,boia

Preparare

  • Se spala varza,se taie fideluta dupa care se caleste in 2-3 linguri de ulei si se condimenteaza cu sare,piper,boia,cimbru si marar.
  • Orezul se fierbe de jumatate in apa cu sare.Ceapa se curata,se taie marunt,se caleste,se adauga carnea tocata,orezul si se condimenteaza dupa gust.
  • Intr-o tava se pune putin ulei, bucati de costita afumata,un rand de carne tocata,un rand de varza calita si se pun straturi pana se termina compozitiile.
  • Pe deasupra se pun felii de rosii si bulionul.Se da tava la cuptor pentru 30 de minute.Se serveste asa simplu sau cu smantana.

Poze

Varza a la Cluj, poza 1Varza a la Cluj, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
8 porții
2 ore
Dificil
4.6 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Salata indiana de varzaSalata indiana de varza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: