Petitchef

Varza calita

Felul principal
1 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
1 varza mare cruda sau murata,

1 ceasca ulei, sare,

1 lingura bulion sau 3 rosii decojite,

1 crenguta cimbru, sare,

piper boabe,

1 foaie de dafin.

Preparare

  • Varza murata se spala bine, se toaca marunt. Ceapa se curata, se taie fideluta. Se pune ceapa la calit, cand devine aurie se adauga varza care a fost scursa de zeama.
  • Se lasa la foc mic si se mai adauga cateva linguri de apa, apoi se acopera. Este gata atunci cand varza este inabusita bine.



Comentarii:

21/10/2016

Etapa1 si etapa2, se pune ceapa, ulei si varza apoi este gata. Cand se pun bulionul, rosiile, cimbrul sarea, faia de dafin?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/02/2012

Buna rau

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Varza calita
Varza calita
2 porții
1h20m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Varza calita
Varza calita
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Varza proaspata calita de post
Varza proaspata calita de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Salata indiana de varzaSalata indiana de varza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: