Carnati cu vin alb
Decat sa mancati carnatii ca atare sau facuti pe gratar incercati si reteta noastra cu vin. Ceapa si vinul aduc arome delicate, imposibil de rezistat.
Ingrediente
3
Preparare
Preparare5 min
Gătire30 min
Tocati ceapa si prajiti-o rapid in ulei de masline fierbinte.
Adaugati carnatii si prajiti-i bine
Se acopera cu vin alb si se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Vinul trebuie sa se reduca sub forma de sos.
Gata!
Observații
Adaosuri: nu ezitati sa adaugati foi de dafin sau cimbru pentru a potenta aroma carnatilor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 517Kcal
- Carbo: 15.8g
- Grăsimi: 30.5g
- Grăsimi sat.: 9.9g
- Proteine: 19.3g
- Fibre: 0.2g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (285g)
Echipamente de gătit
Plită
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.44/5, 9 voturi 2 comentarii



Punctează această reţetă