-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu carnati
-
Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
Decat sa mancati carnatii ca atare sau facuti pe gratar incercati si reteta noastra cu vin. Ceapa si vinul aduc arome delicate, imposibil de rezistat.
Preparare
-
Tocati ceapa si prajiti-o rapid in ulei de masline fierbinte.
-
Adaugati carnatii si prajiti-i bine
-
Se acopera cu vin alb si se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Vinul trebuie sa se reduca sub forma de sos.
-
Gata!
Observații:
Adaosuri: nu ezitati sa adaugati foi de dafin sau cimbru pentru a potenta aroma carnatilor.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Yamiii, yammm !
Ce fel de carnati?