Cheesecake japonez

Gustări
Ușor
50 min
216 Kcal

Nu vei rezista cheesecake-ului nostru japonez! Usor de facut, aerisit, pufos ... pur si simplu vei simti ca mananci intr-un nor :-) Cu dulceata incomparabila, aceasta reteta va fi pe placul multora. Explicam totul pas cu pas mai jos ↓ ↓

Ingrediente

8

Materiale

  • forma de copt de 18cm diametru

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 1Frecati crema de branza cu zaharul, sarea si vanilia.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 2Se adauga faina si amidonul de porumb si se amesteca.
    Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga galbenusurile la amestec, laptele si se amesteca bine.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 3Se adauga untul topit si incorporeaza bine. Se adauga albusurile batute spuma.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 4Incorporati delicat albusurile prin ridicarea amestecului de jos in sus.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 5Turnati acest amestec intr-o forma de copt unsa cu unt in prealabil. Se pune forma intr-o tava adanca si se toarna apa fiarta.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 6Coaceti timp de 35 de minute la 160° C. Evitati circularea aerului si pe cat posibil coaceti doar la focul de jos.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 7Asteptati ca cheesecake-ul sa fie complet racit inainte de a-l scoate din forma.Gata!

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt secretele pentru un cheesecake japonez perfect?

Pentru un cheesecake japonez perfect, asigură-te că folosești ingrediente de calitate, cum ar fi crema de brânză Philadelphia, și că încorporezi albușurile bătute cu grijă pentru a obține o textură aerisită.
Este esențial să aștepți ca cheesecake-ul să se răcească complet înainte de a-l scoate din formă, pentru a preveni crăparea și a menține textura pufoasă.
Deși crema de brânză este ingredientul principal, poți experimenta cu brânză ricotta sau mascarpone, dar rezultatul final poate varia în textură și gust.
Pentru a obține cel mai bun gust, se recomandă utilizarea laptelui integral, dar poți folosi și lapte semi-degresat dacă preferi o variantă mai ușoară.
Da, poți face cheesecake-ul japonez fără gluten folosind făină fără gluten și amidon de porumb, asigurându-te că toate ingredientele sunt etichetate ca fiind fără gluten.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 216Kcal
  • Carbo: 24.2g
  • Grăsimi: 9.5g
  • Grăsimi sat.: 5.1g
  • Proteine: 8.2g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 16.7g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (104g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Mai bun că alta data traducere corectă

Ok, multumim

Reteta

Reteta in detaliu sau video

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.2/5, 10 voturi 2 comentarii

Diana Lucia

Excelenta.

abuz

Machilleos

O SA INCERC ARATA SUPER GUSTOS!!!

abuz