Faramitam biscuitii peste care turnam unt topit racit si doua linguri de apa. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem biscuitii, intindem amestecul uniform pe toata suprafata si nivelam cat mai bine. Aprindem cuptorul si reglam temperatura la 200 grade celsius.
Dam tava pentru 10 minute la cuptor. Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim amestecul de branza: amestecam zaharul cu amidonul si crema de branza, mixam, apoi adaugam ouale unul cate unul si continuam mixarea, la final adaugam frisca lichida.
"Condimentam" cu zahar vanilat si esenta de vanilie, nu uitati sa adaugati si un praf de sare.
Turnam amestecul de branza peste blatul de biscuiti si dam tava la cuptor pentru 40-45 de minute. Cand prajitura devine rumena la suprafata, este gata.
Lasam sa se raceasca, scoatem din forma si introducem prajitura la frigider.Intr-un vas puneam capsunele proapete, presaram trei linguri de zahar si fierbem. Indepartam spuma formata la suprafata. Fierbem aproximativ 20 de minute.
Lasam sa se raceasca, mixam si obtinem o pasta cremoasa. Turnam peste prajitura pasta si decoram cu fructe proaspete.