Acasă - Petitchef
Rețete
Desert
Cheesecake
Retete cheesecake cu smantana
Cheesecake basque
Cheesecake basque
Considerat unul dintre cele mai bune cheesecake din lume decătre New York Times (doar atât), haideți să descoperim împreună Basque Cheesecake ! Acest desert super pufos s-a născut în San Sebastian, de unde provine și numele. Pe lângă faptul că este foarte ușor de făcut, deoarece nu există o bază de biscuiți ca la alte cheesecake-uri, este pufos și moale ... și lasă impresia că ai mușcat într-un nor !
Urmați pașii de mai jos pentru a face această rețetă :-)
Ingrediente
6
Formă rotundă / cerc 10 cm
Formă rotundă / cerc 12 cm
Formă rotundă / cerc 16 cm
Formă rotundă / cerc 14 cm
Formă rotundă / cerc 18 cm
Formă rotundă / cerc 20 cm
Formă rotundă / cerc 21 cm
Formă rotundă / cerc 22 cm
Formă rotundă / cerc 23 cm
Formă rotundă / cerc 24 cm
Formă rotundă / cerc 26 cm
Formă rotundă / cerc 28 cm
formă pătrată 24 cm
formă pătrată 22 cm
formă pătrată 20 cm
formă pătrată 18 cm
formă pătrată 16 cm
formă pătrată 12 cm
formă pătrată 14 cm
formă pătrată 10 cm
Cutie pentru plumcake 28 cm
Cutie pentru plumcake 26 cm
Cutie pentru plumcake 24 cm
Cutie pentru plumcake 22 cm
Cutie pentru plumcake 20 cm
Cutie pentru plumcake 18 cm
Cutie pentru plumcake 16 cm
formă dreptunghiulară 30x20 cm
formă dreptunghiulară 23x15 cm
În formă de inimă 16 cm
În formă de inimă 18 cm
În formă de inimă 20 cm
În formă de inimă 22 cm
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Într-un castron de salată spargeți ouăle și adăugați zahărul. Amestecați bine cu un tel.
Adăugați crema de brânză și amestecați până cand aluatul devine omogen. Folosiți un mixer dacă este necesar.
Adăugați făina, smântână lichidă și vanilia, apoi amestecați din nou.
Puneți hârtie de copt în formă.
Turnați amestecul în formă și coaceți timp de 1 oră la 200°C.
Se lasă la răcit 1 oră, afară din cuptor și cel puțin 5 ore la frigider.
Gata!
Observații: Ce brânză să folosim? Pentru acest cheesecake ai nevoie de cremă de brânză precum Philadelphia, Saint Moret sau altă brânză tartinabilă. Cât se păstrează cheesecake-ul basque? Il poti ține o săptămână la frigider, bine învelit în folie alimentară. Ce toppinguri ar trebui să adăugăm la cheesecake-ul basque? Puteți pune deasupra coulis de fructe roșii sau caramel cu unt sărat, de exemplu!
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete