Petitchef

New york roll

Vă oferim un produs de patiserie, amestecul perfect între Statele Unite și Franța! Aici, aceste New-York Rolls extra crocante, vă vor garanta un gust delicios. În meniu: o bază de aluat de croissant prezentat în cerc, umplut cu cremă de patiserie cu vanilie și ornat cu ciocolată topităsi alune zdrobite. Este suficient să spunem că nu avem cuvinte pentru o asemenea minune! Vreti sa gustati? Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos

Gustări
2 porții
20 min
40 min
30 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

2

Crema de patiserie cu vanilie:

Pentru rumenire:

Decor:

Materiale

  • 1 pungă de patiserie
  • 1 tel
  • 1 spatulă
  • 2 forme rotunde, rezistente la cuptor, cu diametrul de 10 cm
  • 1 vas de gratinat
  • hârtie pergament
  • 1 pensulă
  • bețișoare/scobitori

Preparare

  • Etapa 1 - New york roll
    Pregătiți crema de patiserie:
    Amestecați oul cu jumătate din zahăr și amidonul de porumb.
  • Etapa 2 - New york roll
    Fierbeți într-o cratiță, laptele cu cealaltă jumătate de zahăr și extractul de vanilie.
  • Etapa 3 - New york roll
    Se toarnă jumătate din lapte în amestecul de ou + zahăr + amidon de porumb, se amestecă bine, apoi se toarnă totul în cratiță și se pune din nou pe foc.
  • Etapa 4 - New york roll
    Se amestecă până când fierbere și apoi se fierbe încă 2 minute, amestecând continuu.
  • Etapa 5 - New york roll
    Se ia de pe foc apoi se adaugă untul tăiat în bucatele mici. Se amestecă bine și se înfoliază „la contact” pentru a preveni formarea unei cruste. Lăsați sa se răcească complet.
  • Etapa 6 - New york roll
    Între timp, întindeți aluatul de croissant și tăiați 3 fâșii mari. Tăiați a treia fâșie în 2. Rulați 1 fâșie mare peste ea și continuați să rulați cu jumătatea fâșiei.
  • Etapa 7 - New york roll
    Odată ce s-a format spirala, formați a doua. Asezati ambele pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Etapa 8 - New york roll
    Ungeți cu ou bătut și presărați deasupra zahar brun. Așezați formele unse pentru prăjituri în jurul spiralelor. Acoperiți cu un vas de gratinat.
  • Etapa 9 - New york roll
    Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 25 de minute. Transferați crema de patiserie într-o pungă.
  • Etapa 10 - New york roll
    Se scoate din cuptor și se lasă sa se răcească. Se înțeapă de doua ori ruloul și se umple cu crema de patiserie.
  • Etapa 11 - New york roll
    Topiți ciocolata și decorați marginea ruloului, acoperind cele doua gauri. Se presară cu alune măcinate. Repetați operația cu al doilea rulou.
  • Etapa 12 - New york roll
    Gata, rulourile tale New York sunt gata!

Observații:

Cum decorez rulourile New York?
Puteți adăuga ciocolată și alune măcinate. Vă recomandăm să prăjiți alunele timp de 10 minute la 200°C pentru un răsfăț maxim. De asemenea, puteți decora cu cremă tartinabilă. Veți găsi o mulțime de rețete delicioase pe site-ul nostru, precum gustul Kinder Bueno, cea de cafea cu ciocolată și cea în stil Nutella. Se poate pune și caramel cu unt sărat dacă sunteți fan. Nu ezitați să adăugați toppingurile preferate precum, migdale, fistic, bucăți de batoane de ciocolată...

Cum să umpleți lista New York?
Il poți orna cu frișcă, sau ca noi, cu crema de patiserie. Puteți face o cremă cu aromă diferită, cum ar fi fistic sau ciocolată.

Puteți face New York Rolls cu foietaj clasic?
Da, este posibil, totuși timpul de gătire va fi mai lung. Vă recomandăm să folosiți aluat de croissant sau aluat de foietaj. Îl găsești cu ușurință în supermarket alături de foietaj.

Pot fi congelate Rolls New York?
Puteți congela rulourile crude sau coapte. De asemenea, puteți congela crema de patiserie. Vă sfătuim să vă ornați Rolls-urile New York odată ce sunt dezghețate.



Poze

New york roll
New york roll - poza 2
New york roll - poza 3
New york roll - poza 4
New york roll - poza 5
New york roll - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Royal chocolat - trianon
Royal chocolat - trianon
8 porții
5 h 12 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
8 porții
2 h 2 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Babka-cozonacul european
Babka-cozonacul european
6 porții
4 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bombonele de casa
Bombonele de casa
7 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează