Petitchef

Spéculoos facuti in casa

Biscuiti belgieni cu o fina aroma de scortisoara, care se servesc, de obicei, la cafea, dar si la alte bauturi calde, precum ciocolata calda. O reteta pe care va invatam pas cu pas!

Gustări
20 porții
1 oră
15 min
Foarte ușor
105 Kcal

Video

YouTube

Ingrediente

20
Cost estimat: 1.4 (0.07€/porție)

Materiale

  • Robot de patiserie (optional)
  • Cutter de biscuiti

Preparare

  • Etapa 1 - Spéculoos facuti in casa
    Se amesteca untul moale cu zaharul. Cand este bine amestecat, adaugati faina, praful de copt si scorțisoara. Se amesteca pentru a forma aluat nisipos, apoi se adauga galbenusurile de ou si amesteca iar.
  • Etapa 2 - Spéculoos facuti in casa
    Faceti o minge din aluat si impachetati-o folie alimentara. Dati la rece pentru o ora.
  • Etapa 3 - Spéculoos facuti in casa
    Intindeti aluatul de o grosime de 1 cm grosime si, folosind un taietor special, taiati biscuitii. Asezati-i pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt.
  • Etapa 4 - Spéculoos facuti in casa
    Coaceti 15 minute la 180°C
  • Etapa 5 - Spéculoos facuti in casa
    Gata!

Observații:

Condimente: Aici punem doar scortisoara, dar puteti adauga si nucsoara, ghimbir sau cuisoare.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 105Kcal
  • Carbo: 14.2g
  • Grăsimi: 4.3g
  • Grăsimi sat.: 2.5g
  • Proteine: 1.8g
  • Fibre: 0.6g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (25g)


Poze

Spéculoos facuti in casa
Spéculoos facuti in casa - poza 2
Spéculoos facuti in casa - poza 3
Spéculoos facuti in casa - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

28/09/2017

Sunt super am mancat o gramada in Belgia

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează