Petitchef

Kefir de casa (Homemade kefir)

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron de sticla, lemn sau plastic pune laptele si culturile de kefir.Acopera cu o farfurie si lasa 24 de ore pe masa din bucatarie., amestecand din cand in cand.
  • Poti lasa mai mult, daca vrei kefirul mai acru.Amestecand cu o lingurastrecoara kefirul printr-o strecuratoare fina.
  • Clateste ciupercile ramase in sita si amesteca-le din nou cu lapte ca sa faci mai departe kefirPastreaza kefirul in frigider.

C Cooking with my soul

Poze

Kefir de casa (Homemade kefir), poza 1
Kefir de casa (Homemade kefir), poza 2





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.