Petitchef

Kefir de casa (homemade kefir)

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un castron de sticla, lemn sau plastic pune laptele si culturile de kefir.Acopera cu o farfurie si lasa 24 de ore pe masa din bucatarie., amestecand din cand in cand.
  • Poti lasa mai mult, daca vrei kefirul mai acru.Amestecand cu o lingurastrecoara kefirul printr-o strecuratoare fina.
  • Clateste ciupercile ramase in sita si amesteca-le din nou cu lapte ca sa faci mai departe kefirPastreaza kefirul in frigider.

Rețete inrudite

YouTube

C Cooking with my soul

Poze

Kefir de casa (Homemade kefir), poza 1
Kefir de casa (Homemade kefir), poza 2





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cornuletele de casa – simbol al meselor de sarbatoare Cornuletele de casa – simbol al meselor de sarbatoare

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.