- Home
- Rețete
- Ravioli cu feta si smantana facuti in casa
Ravioli cu feta si smantana facuti in casa
Preparare
-
Amestecati galbenusurile cu uleiul turnati laptele caldut adaugati ouale si bateti-le cu telul adaugati framfaina.
-
Antati pana la o consistenta densa, nelipicioasa lasati sa se odihneasca 30 minute aluatul.
-
Montati masina de facut paste si rulati fasii de aluat prin masura 3, apoi, 6 apoi 8.
-
Tapetati forma de ravioli cu faina puneti peste forma aluatul subtire umpleti gaurile formei cu umplutura de feta cu smantana amestecate usor.
-
Puneti o alta foaie de aluat deasupra rulati usor cu merdeneaua cu care vine forma.
-
Scoateti formele individuale de ravioli si tapetati-le cu faina.
-
Lasati sa se odihneasca formele timp de 2-3 ore fierbeti formele timp de 4-5 minute.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)
Calorii: 578Kcal
- Carbo: 46g
- Grăsimi: 33g
- Grăsimi sat.: 14.2g
- Proteine: 22.5g
- Fibre: 2.4g
- Zahăr: 3.8g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 20
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe