-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu paste
-
Retete paste simple
-
Ravioli cu feta si smantana facuti in casa
Ravioli cu feta si smantana facuti in casa
Preparare
-
Amestecati galbenusurile cu uleiul turnati laptele caldut adaugati ouale si bateti-le cu telul adaugati framfaina.
-
Antati pana la o consistenta densa, nelipicioasa lasati sa se odihneasca 30 minute aluatul.
-
Montati masina de facut paste si rulati fasii de aluat prin masura 3, apoi, 6 apoi 8.
-
Tapetati forma de ravioli cu faina puneti peste forma aluatul subtire umpleti gaurile formei cu umplutura de feta cu smantana amestecate usor.
-
Puneti o alta foaie de aluat deasupra rulati usor cu merdeneaua cu care vine forma.
-
Scoateti formele individuale de ravioli si tapetati-le cu faina.
-
Lasati sa se odihneasca formele timp de 2-3 ore fierbeti formele timp de 4-5 minute.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 578Kcal
-
Carbo: 46g
-
Grăsimi: 33g
-
Grăsimi sat.: 14.2g
-
Proteine: 22.5g
-
Fibre: 2.4g
-
Zahăr: 3.8g
-
ProPoints: 16
-
SmartPoints:
20
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete