Ingrediente: Pentru clătite: 200 gr de făină 3 ouă 2 linguri de zahăr un praf de sare 1 plic de drojdie uscată 3 linguri de ulei 200 ml de lapte 2 linguri sirop...
Ingrediente: 330 g de faina O jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu 50 g de unt (topit si racit) Un ou 150 g de faina 260 g de zahar 125 ml de apa...
Ingrediente: 3 cani fain 1/2 cana zahar 1 lingurita amestec de condimente 2 lingurite praf de copt 1 lingurita bicarbonat un praf de sare 3 oua mari 1/2 cana...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 120 g pesmet 120 g faina 1 ou 140 g stafide 120 g caise uscate tocate 120 g zahar 120 g unt la temperatura camerei, taiat bucatele 140 ml lapte...
Ingrediente: 1 pandispan, reteta de aici, dar juma' de compozitie si cu putina nucsoara si esenta de portocale 1 kg de mandarine sau clementine 160 g zahar 4...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: 150 g gris 2 oua 1 budinca Dr. Oetker 100-200 g zahar (in functie de cat de dulce va place) 1 litru lapte 2-4 mere 1 zahar vanilinat nucsoara sau...
Ingrediente: Aluat 250 ml suc de portocale cu acid 25 g drojdie prospata 80 ml ulei 2 maini zahar 450 g faina* un varf de lingurita de sare coaja de portocala...
Ingrediente: 500 g stafide sultana, 400 g stafide, 150 g smochine uscate, 200 g caise confiate, coaja rasa si zeama de la 2 portocale, 200 ml lichior de alune,...