Ingrediente: 500 gr branza de vaci 2 oua 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie 3 linguri de zahar vanilie smantana dulce putina sare...
Ingrediente: 500 g branza de vaci 150 g zahar 100 g gris 200 g pesmet 2 oua 1 plic zahar vaniliat 1 plic aroma de portocala cu coaja rasa Dr.Otker 1 plic aroma...
Ingrediente: 500 gr branza dulce de vaci 100 gr zahar 350 gr faina (350-400 gr ; Cantitatea de faina depinde de cantitatea de zer din branza) 2 oua 2 pliculete...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 500 g branzica de vaci 2 oua 2 linguri de gris 2 linguri de faina 1 plic de zahar vanilat coaja rasa de lamaie 250 gr pesmet 1 cubulet de unt zahar
Ingrediente: 250 g branza de vaci 1 ou 2 linguri amidon sau faina 1 1/2 lingura gris vanilie sare Pentru tavalit: un cub de unt zahar pesmet scortisoara
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...
Ingrediente: 500 g brânză dulce ( eu am folosit de vacă ) 2 ouă 5 linguri de griș 1 linguri zahăr (1-2) 2 pliculețe de zahăr vanilinat Coaja rasă de la o lămâie...