Petitchef

Papanasi moldovenesti

Desert
2 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-un castron punem branza impreuna cu zaharul,oul si esenta de vanilie.Amestecam pana vom obtine o pasta omogena.
  • Apoi adaugam faina si omogenizam.Compozitia trebuie sa fie legata si sa se dezlipeasca de pe lingura si castron.
  • Probabil ca din cauza faptului ca pus mai mult zahar,compozitia mea nu s-a legat,in asa fel incat sa pot modela papanasii. vrut sa pun mai multa faina, preferat sa iasa cu gust intens de branza,asa ca luat compozitia cu lingura si pus direct in tigaia cu putin ulei.
  • Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Se servesc dupa preferinta,cu miere,iaurt sau smantana.


Poze

Papanasi moldovenesti, poza 1
Papanasi moldovenesti, poza 2
Papanasi moldovenesti, poza 3
Papanasi moldovenesti, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

10/09/2016

Sunt excelenti!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frappuccino ca la starbucks
Frappuccino ca la starbucks
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tian cu raclette
Tian cu raclette
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sandwich cake
Sandwich cake
8 porții
47 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Choux cu somon
Choux cu somon
20 porții
55 min
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.