Ingrediente: 1 punga de spaghete 750 gr 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval/parmezan sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente
Ingrediente: 300 g carne tocata 1 ceapa 1 pachet paste 3 rosii sos de rosii 1 lingurita ulei de masline 4-5 catei de usturoi parmesan ras patrunjel sare
Ingrediente: 300 g carne tocata 1 ceapa 1 pachet paste 3 rosii sos de rosii 1 lingurita ulei de masline 4-5 catei de usturoi parmesan ras patrunjel sare
Ingrediente: Aluat pentru paste: 200 g faina 2 oua un praf de sare Sos bechamel: 16 g unt 16 g faina 250 ml lapte Compozitie lasagna: 400 g carne tocata vita o...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 300 gr paste de orez (fidea) 1 ceapa rosie mare 50 ml. ulei de masline 3,4 catei de usturoi potriviti 3 rosii proaspete 150 gr. pasta de rosii 400...
Ingrediente: 600 g carne tocata ( de care preferati ) 2 cepe 1 ardei rosu 1 ardei verde 3 linguri pasta de tomate 1 cutie cannelloni (250 g ) sos bechamel 150...
Ingrediente: 1 pachet spaghete 500 g carne tocata 1-2 cepe 3-4 catei de usturoi sare,piper busuioc,oregano 2 lg bulion 1 cana cu apa sau 200 ml sos de rosii...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Carnea tocata se regaseste in multe dintre retetele romanesti. Fie ca alegem sa o preparam sub forma de sarmalute, parjoalelor moldovenesti, a musacalei ori a ardeiului umplut, carnea tocata este la mare cautare in macelarii. Sunt foarte multe preparate care se pot...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si...