Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pes...
Ingrediente: 100 grame paste pennette rigate din faina din griu dur 1 dovlecel,taiat felii de cca 1/2 de cm grosime 6-7 rosii cherry,taiate in jumatate, 1 ardei c...
Ingrediente: 200 gr. de paste 2 dovlecei mari curatati si spalati 2 cepe curatate si spalate 1 ardei gras curatat de seminte si spalat 3 rosii decojite 5-6 ca...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Ingrediente: 400 g spaghete intergrale 2-3 dovlecei Cateva rosii cherry O tulpina de telina verde O mana de chives 1-2 linguri pesto Sare Piper Ulei de masline...
Ingrediente: 300 g spaghetti 1 dovlecel 1 vanata 1 ardei gras rosu 3 catei de usturoi 3-4 linguri pasta de rosii ulei de masline foi de dafin cimbru busu...
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g br...
Ingrediente: paste tip conchigliette (se pot folosi si altfel de paste) un dovlecel rosii micute de tipul cireselor o jumatate de ceapa doua linguri suc de rosii ...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare, p...
Ingrediente: 3 ardei rosu galben verde 3 dovlecei 450 g broccoli 380 g cascaval 200 g parmezan ras 150 g smantana 100 ml lapte 100 g unt 3 linguri faina sare...