Se fierb pastele separat in apa cu un varf de sare.
Se scurg bine printr-o strecuratoare si se amesteca cu compozitia formata din oua, branza data prin razatoare sau sfarmata cu furculita, stafide, 1/2 cana zahar, un pliculet zahar vanilat.
Se tapeteaza o cratita sau tava cu ulei si faina si se toarna pastele. Deasupra se presara putin pesmet si se baga la cuptor 15 - 20 minute la foc mediu, pana se face o crusta aramie deasupra.
Comentarii (51):
E o reteta simpla, ieftina si repede de facut, Delicios.
Cea mai buna reteta dar eu nu pun pesmet si tot delicios este. Multumesc.
Foarte buna
Super buna:**:**:
Super
Foarte bune....dar merge si putina esenta de rom :D
De unde se procura "zahar vanilar", nu am gasit nicaieri!
O variantă la telemea este să amestecăm brânză de vaci și puțină brânză de burduf cu zahărul, ouăle, etc.
F. buna, multumim.
Nu e buna