Petitchef

Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei

Felul principal
5 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Dovlecelul si vanata ,se curata de coaja si se taie in cuburi mai mari. Vanata se poate lasa si cu coaja. Se calesc apoi in 2 linguri ulei pana cand se inmoaie.
  • Saram si piperam. Separat ,calim intr-o lingura cu ulei, usturoiul taiat felii si ardeiul iute taiat rondele. Adaugam rosiile,decojite si tocate cuburi mici, o foaie de dafin,boia dulce.
  • Calim 4-5 minute. Sosul obtinut, il turnam peste vinetele si dovleceii caliti mai devreme. Punem sare, vegeta, busuioc verde cimbru-dupa gust.
  • Mai calim1-2 min. si oprim focul. Fierbem pastele in apa cu sare,8-10 minute Le scurgem si le clatim cu mai multe ape reci. Adaugam o lingura cu ulei de masline si putin busuioc si patrunjel verde si amestecam. Servim pastele ,cu sos cald cu vinete si dovlecei.


Întrebări:




Comentarii:

15/12/2016

Excelent!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/12/2016

Super

(0) (0) Abuz
15/12/2016

Cand intr-o reteta apare vegeta nu mai am de ce sa citesc mai departe.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează