Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 160 g tagliatelle proaspete 250 g creveti cruzi, decorticati 1 lingura de ulei de masline extra virgin 2 catei de usturoi, tocati marunt 1/4 lingurit...
Ingrediente: 400 - 500 g tagliatelle 50 g unt 1 ceapa taiata marunt 300 g ciuperci champinon 400 ml smantana dulce 100 g parmezan razuit 1 trufa neagra (optional...
Ingrediente: 160 g paste 250 g rosii in suc propriu 2 catei de usturoi busuioc proaspat, dar in lipsa se poate inlocui cu cel uscat ulei de masline parmezan 1 pe...
Ingrediente: 250 g Brie,cubulete 200 ml smintina 10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob 1 catel de usturoi,tocat fin cimbru proaspat sare,piper,nucsoar...
Ciocnitul oualor se face dupa reguli precise: persoana mai in varsta (de obicei barbatul) ciocneste capul oului de capul oului tinut in mana de partener, in timp ce rosteste cunoscuta formula „Hristos a Inviat”, la care se raspunde „Adevarat a Inviat”.
Ingrediente: 1 morcov 1/2 cana migdale inmuiate si scurse 2 catei de usturoi 1 lg ulei de masilne extravirgin 4 buchetele de broccoli 1 lg fulgi de droj...
Ingrediente:
un kg calamari
500 g mân?t?rci sau ciuperci albe
250 g smântân?
300 g creve?i decortica?i
ulei
Mod de preparare:
Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i