Retete cu paste - pagina 22
507 rețete

Cannelloni cu branza
Ingrediente: 12 cannelloni 600 g branza de vaca putin sarata 2 oua 50 g unt 100 g cascaval ras 2-3 linguri cu smantana 2-3 fire de patrunjel 1 lingura cu faina 250 ml lapte Mod de preparare: Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul

Tagliatele cu somon afumat
Ingrediente: 300 g tagliatele fierte 2 linguri de ulei de m?sline un somon afumat 5 c??ei de usturoi o cutie de smântân? dulce pentru g?tit sare piper alb. Preparare: Se fierb pastele f?inoase, separat se c?le?te usturoiul în pu?in ulei de m?sline, se a

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci
Ingrediente: un kg calamari 500 g mân?t?rci sau ciuperci albe 250 g smântân? 300 g creve?i decortica?i ulei Mod de preparare: Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i