Petitchef

Retete cu paste - pagina 21

487 rețete
Rețetă Fusilli cu legume ?i pui

Fusilli cu legume ?i pui

(1 vot), (1)
Ingrediente: - 400 g paste fusilli; - 1 ardei gras verde; - 1 ceap?; - 2 c??ei de usturoi; - 500 g pulpe de pui dezosate ?i f?r? piele; - ulei de m?sline; - sare, piper, chilli. Mod de preparare: Se fierb pastele al dente, conform instruc?iunilor de pe a
Rețetă Piept de curcan la wok cu dovleac

Piept de curcan la wok cu dovleac

(1 vot), (1) , (7)
N-aveam eu ce face într-o zi, adic? trebuia s? g?tesc ceva de haleal?, aveam ingredientele de mai jos, a?a ca mi-a venit ideea s? improvizez. Cum carnea de curcan sau de pui (pieptul) se potrive?te bine cu fructe gen ananas, piersici, pere etc ?i cu condi
Rețetă Reginette

Reginette

Reginette Napoletane scrie pe cutie si mai erau si integrale, pe site-ul Barilla nu am mai gasit modelul asta. Modelul asta de paste a aparut la Napoli , li se mai spunea si fettucelle ricce , au fost rebotezate la un moment dat Mafaldine in
Rețetă SPAGHETE CU BRANZA DE CAPRA / ESPAQUETIS CON QUESO DE CABRA

SPAGHETE CU BRANZA DE CAPRA / ESPAQUETIS CON QUESO DE CABRA

Buna dragi prieteni, de data aceasta vreau sa va fac cunoscut unul din, modurile in care mai consum pastele. Bineinteles incercand a consuma numai integrale, ecologice si de grau dur deci, cele care nu ridica indicele glicemice. Deci eu le mai consum intr
Rețetă Cannelloni cu branza

Cannelloni cu branza

(11 voturi), (1) , (4)
Ingrediente: 12 cannelloni 600 g branza de vaca putin sarata 2 oua 50 g unt 100 g cascaval ras 2-3 linguri cu smantana 2-3 fire de patrunjel 1 lingura cu faina 250 ml lapte Mod de preparare: Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul
Rețetă Tagliatele cu somon afumat

Tagliatele cu somon afumat

(8 voturi), (2)
Ingrediente: 300 g tagliatele fierte 2 linguri de ulei de m?sline un somon afumat 5 c??ei de usturoi o cutie de smântân? dulce pentru g?tit sare piper alb. Preparare: Se fierb pastele f?inoase, separat se c?le?te usturoiul în pu?in ulei de m?sline, se a
Rețetă Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci

(2 voturi), (3)
Ingrediente: un kg calamari 500 g mân?t?rci sau ciuperci albe 250 g smântân? 300 g creve?i decortica?i ulei Mod de preparare: Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează