-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu somon
-
Rețete cartofi și somon
-
Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
Astazi va oferim o versiune cu somon afumat si crema de branza.
Se pot consuma in versiunea calda sau rece.
Iata pasii de realizare mai jos ↓
Preparare
-
Spalati si stergeti bne cartofii. Infasurati-i apoi in folie de aluminiu pe fiecare. Bagati-i la cuptor 1 ora la 180° C.
-
Combinati crema de branza cu sucul de lamaie, mararul, sarea si piperul. Taiati somonul afumat in fasii si adaugati-l in amestec.
-
Dupa ce cartofii s-au copt, taiati-i in jumatate pe lungime si puneti umplutura de somon in centru.
-
Gata!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Voi face si eu. multumesc
Daca, in loc de cuptor se pun in jar, coaja se rumeneste, si sunt foarte buni!
Nu mă încântă deloc cartofii cu tot cu coarjă,o idee absurdă !