Ingrediente: 4 rosii 150 gr crema de branza 1 lingurita de cimbru 1 conserva de ton (185 gr) 20 masline negre (aproximativ) - puteti folosi rondele de masline ...
Ingrediente: 250 g branza dulce de vacuta marar tocat marunt putina smantana pentru omogenizare sare 4 felii bacon taiat cubulete mini 8 rosii minio...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 20 rosii micute - 250 g brinza tip philadelphia - 150 g prosciutto cotto/sunca presata - o legatura de patrunjel - o legatura de busuioc ...
Ingrediente: ardei,rosii dovlecei 1 kg carne tocata de vita 1 ceasca orez 2 cepe mari 2 catei de usturoi o legatura de marar 2 Lg coriandru macinat 1 Lg menta usc...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 18 rosii cherry Salata de vinete 200 g salam uscat si condimentat 200 g carnaciori de bere 12 panini "on the go" sai chifle 100 g pepene galben 5 ard...
Ingrediente: 8 rosii medii 400 g ton in ulei vegetal 100 g masline verzi 1 legatura verdeata zeama de la 2 lamai sare grunjoasa piper alb macinat 2 oua fierte 2 ou...